Over ons

FinRaa is gespecialiceerd in hypotheken, verzekeringen, personal planningen en bijzondere financieringen als het financieren van een woning op Curacao. Door onze ruime aanbod van nagenoeg alle geldverstrekkers en verzekeraars kan FinRaa voor u de beste deal uit de markt halen. En dat vertaalt zich in de laagste lasten over de gehele looptijd.

Alle geldverstrekkers en verzekeraars

We vergelijken geldverstrekkers en verzekeraars niet alleen op prijs / rente maar ook op voorwaarden zoals bijvoorbeeld automatische renteaanpassing bij een lagere markt/schuldverhouding, extra boetevrij aflossen, verhuisfaciliteit, rentemiddelings mogelijkheid, etc. Zo weet u zeker dat u nu en in de toekomst niet te veel betaalt.

Personal Planning

Onze adviezen zijn altijd gebaseerd op basis van Personlijke Planning. Dat betekend dat er goed gekeken wordt naar de duurzaamheid van het advies zodat de hypotheek ook in het geval van arbeidsongeschiktheid, ontslag, op pensioendatum en bij overlijden van de partner betaalbaar blijft. Daarnaast houden wij rekening met uw wensen en levensfase zodat ook uw persoonlijke doelstellingen kan worden gerealiseerd.

Maak nu vrijblijvend een afspraak

Bel of mail ons voor het maken van een vrijblijvende afspraak


FinRaa is niet gebonden aan enige Bank of verzekeraar. FinRaa staat ingeschreven in de registers van de Autoriteit Financiele Markt (AFM) en is aangesloten bij het Klachten Instituut Financiele Dienstverlening (KiFiD)