Eigen woning

Bij de keuze voor de financiering van een woning komt meer kijken dan rente vergelijken alleen. Zo kijken wij ook naar uw specifieke wensen en uiteraard de algemene voorwaarden van de geldverstrekker. Wilt u uw hypotheek mee kunnen nemen naar de volgende woning? hoeveel zou u boetevrij willen aflossen? of misschien wel het gehele bedag boetevrij kunnen aflossen? Kunt u rentemiddelen bij de geldverstrekker, daalt de rente automatisch met een lagere markt/schuldverhouding?

Bij FinRaa heeft u de keuze uit nagenoeg alle geldverstrekkers, Banken en verzekeraars. Daarnaast werken wij met de meest geafanceerde systemen en zijn wij in staat om geldverstrekkers te vergelijken aan de hand van uw wensen en dit voor u inzichtelijk te maken. Daarnaast zijn onze systemen direct aangesloten op de systemen van de geldverstrekkers waardoor wij in staat zijn real-time mee te kijken naar de voortgang van de hypotheekaanvraag.

Personal Planning

Als onze adviezen worden onderbouwd met een Personal Planning zodat u niet alleen nu maar ook in de toekomst weet waar u aan toe bent. Daarnaast maken wij een vergelijk voor u zodat u ook zelf kunt zien welke geldverstrekker het beste bij uw wensen past en bij wij u de laagste maandlast heeft. Dat is wel zo transparant.

Wij doen graag waar wij goed in zijn

Wij weten als geen ander dat u bij een aankoop van een woning aan veel zaken moet denken. De koopovereenkomst doornemen en tekenen, misschien nog wat verbouwingen willen doen, verhuizen, de hypotheek, verzekeringen regelen en omzetten, overleg met de notaris, taxatie regelen, etc.

Daarom ontzorgen wij u optimaal. Het is ons dagelijks werk en doen het ook graag voor u. Naast de financiering, nemen we standaard ook de koopovereenkomst door om te kijken of er geen onduidelijke zaken in staan en om de data vast te stellen. Ook de taxatie en de notaris kunnen we in overleg met u regelen zodat u daar geen omkijken naar heeft. Ook nadat u alle stukken heeft ondertekend en de bank de stukken naar de notaris heeft verzonden, controleren wij de eindafrekening en aktes die u bij de notaris ondertekend. We pakken het van A tot Z op zodat u zich geen zorgen hoeft te maken of het goed loopt of niet.

zekerheid voor nu en in de Toekomst

Ook na het transport blijven we uw aanspreekpunt en staan wij klaar om vragen te beantwoorden. Wij stellen altijd voor om periodiek en bij nieuwe life-events weer even bij elkaar te gaan zitten of telefonisch overleg te hebben. We passen dan de Personal Planning aan zodat u ook in de toekomst precies weet waar u aan toe bent en niet voor verassingen komt te staan.